Bruidsmake-up Bruidskapsels

Bruidsmake-up bruidskapsels

Op je trouwdag wil je er op je mooist uitzien, erg belangrijk is ook dat de make-up de hele dag goed blijft zitten. speciale gebeurtenis in het voorruitzicht? Maak er iets feestelijks van. Schitter de avond door stralende ogen, sprekende lippen en een geaccentueerde kaaklijn zijn bij een bruid dan ook onmisbaar.Er zijn speciale bruidsarrangementen (Visagisten), die bij jou aan huis komen om je make-up haar en eventueel bruidsnagels verzorgd. Maak wel ruim van te voren een afspraak zodat je ook eerst een proefmake-up doet. Weet je helemaal niet hoe je eruit wilt zien dan is deze ontmoeting heel belangrijk. Op je trouwdag zelf heb je maar weinig tijd.

Proffesioneel visagiste

Veel bruidjes kiezen ervoor de bruidsmake-up door een vakbekwaam schoonheidsspecialiste of visagiste aan te laten brengen. Vaak heb je van te voren een proefsessie zodat je weet hoe je er op je trouwdag uitziet. Makkelijk is om voor een totaal pakket te kiezen iemand die op de trouwdag bij je thuiskomt. Je bruidskapsel en make-up kunnen dan in een keer gedaan worden. En kan eventueel s'avonds voor het feest op de feestlocatie bijgewerkt worden. Je bruidskapsel is het belangrijkste aspect de finishing toch. Vaak heb je al allerlei boeken en voorbeelden bekeken. Vraag ook tips aan je bruidskapper, hij of zij heeft vaak mooie ideeen, en zal precies weten wat bij jou staat .Laat wel weten aan je kapper wat voor haaraccessoires je wilt, een sluier tiara of diadeem, aan de hand hiervan zal hij een mooie haarcreatie kunnen maken.

Speciale make-up

Voor de bruidmake-up is het belangrijk dat je een goede make-up kiest die de hele dag blijft zitten. En veeg en waterproof is. Visagisten gebruiken deze make-up, en als je het zelf wil opbrengen moet je vaak dure creme fondations en make-up kopen. Vaak ben je dan goedkoper uit om het te laten doen. of het moet zijn dat je dagelijk of wekelijks deze make-up gebruikt. Je kunt er ook voor kiezen om iets peciaal te doen zoals smokey eyes. Vaak lukt je dit zelf niet zo goed. Onze tip is zorg voor een mooie natuurlijke make-up op je trouwdag.

Hoe match ik

Hoe match ik mijn felgekleurde jurk met mijn make-up? Draag je een trouwjurk in een felle kleur, dan heb je 3 opties. Hou je make-up heel naturel. Laat de kleur van je jurk terugkomen in je gezicht. Of maak het spannend en ga voor een compleet tegenovergestelde kleur dan die van je jurk. Let er bij felgekleurde make-up wel op dat je kiest voor één eyecatcher. Dus benadruk óf je mond óf je ogen.