Tips decoratie bruiloft

Al gauw zul je denken wat moet ik doen met decoraties als ik ga trouwen. Ja in Nederland is het niet zo'n hype als in Amerika. Daar denkt de bruid eerst aan de locatie, de bloemen, en de decoratie. Alles moet op elkaar afgestemd worden, en daar is het meestal de taaak van de weddingplanner om dat allemaal te verzorgen. Wij zijn hier nog niet zo mee bezig, maar toch zet het wel de sfeer voor je bruiloft. gelukkig wordt er tegenwoordig al meer getrouwd op andere locaties als het gemeentehuis. Wij huren een partycentrum of feestlocatie in en dat was het.
Neem nu de Turkse of marokkaanse bruiloften, deze worden dagen van te voren door vrienden en familie versiert, van prachtige stoelhoezen, tot bloemen en decoraties.
Waarom zouden wij dat ook niet doen, er zijn tegenwoordig genoeg bedrijven die materialen verhuren, of zelf alles compleet verzorgen.

Wat kan je zo allemaal doen.

Als eerste zijn mooi versierde tafels en stoelen al een goed voorbeeld. Zorg dat er mooie witte lakens op de tafel liggen, en er bloemstuk opstaat met mooie kaarsen. Daarbij kun je het nog aankleden met kleine ballonnentoefjes op de tafel. Kale houten stoelen zijn zo saai,versier ze met een mooie strik,of laat er stoelhoezen om doen

Lampionnen en pompoms

Met witte of gekleurde lampionnen creëert u een fantastische sfeer op uw feestlocatie. U kan kiezen om witte lampionnen te gebruiken of gekleurde. Ook pompoms zijn een mooie trendsetter om sfeer te creëren.

Neem een kijkje bij Lampion-lampionnen om deze voordelig aan te schaffen.

Verlichting

De verlichting is erg belangrijk, dit zorgd voor de juiste sfeer. Je kan ledspots inhuren in 1 kleur, die je b.v. op wanden laat schijnen, dit kan in de kleur naar wens. Het brengt gelijk de juiste sfeer in zaal. Zorg vooral dat er geen groot licht in de zaal aan is, al zal je videograaf of fotograaf dit misschien wel graag willen.

Bloemen

Zorg dat er bloemen op tafel staan, en enkele grote blikvangers in de zaal. Vaak is een vaas met takken ook zeer decoratief, en kan je daarin papieren bloemen aan vastmaken, deze kan je in de kleur doen wat je zelf wil.

Thema's

Misschien heb je een vintage bruiloft, 60 ties bruiloft, Glamour bruiloft of noem maar op, hier zijn vaak hele mooie decoratiematerialen voor te huur. Je kan zelf hele thema wanden in de zaal laten zetten.

Statafels

Statafels zijn er altijd wel op een feest, en menig gast voelt zich heerlijk aan deze fafels. tegenwoordig heb je hele
leuke hoezen van strechstof in alle kleuren. Zo kan je een hele leuke aparte hoek creeren, met b.v. zwarte strecht hoezen, gecombineerd met fel roze hoezen.

Dessert tafel

Zet ergens in een opvallende hoek dicht bij de gasten een kraampje neer met heerlijke zoetigheden, voor de achterwand kan je mooie gekleurde doeken nemen, of behangpapier. Maak dit in 1 opvallende kleur b.v.in roze tinten. Zet er roze lollies op, suikerspinnen, roze nougat en decoreer alles op mooie schalen. Je kan ook een kraampje maken met hartige hapjes, of met fruit. Zorg dat er niet overal rommilige slingers hangen, maar 1 mooie slinger is genoeg. lampionnen zijn wel ontzettend trendy, hang ze overal neer waar je maar wil, liefst in mooie felle kleuren. Mooie kleuren om mee te werken zijn Roze, paars, lila, limegroen, zeeblauw, geel, oranje. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar het mooiste is alles in 1 kleur (Tint ) te houden. Heb je b.v. een zaal die al zwart-wit heeft als eigen huisstijl, kan je daar weer mooi fellekleuren zoals roze, oranje, geel, limegroen bij combineren.
Decoraties verlichting en kleuren maken de sfeer voor je feestlocatie.

 

Decoratiesdecoraties sfeer