Huwelijksbedankjes

huwelijksbedankjes

Huwelijksbedankjes en Gifts voor je bruiloft

Op deze zo bijzonder dag willen jullie naturlijk een aantal mensen die waarschijnlijk met een aantal dingen geholpen hebben op jullie trouwdag, persoonlijk bedanken voor hun hulp en steun. Denk hierbij aan de ceremoniemeester, de getuigen, vriend, en niet te vergeten de wederzijdse ouders, dat zijn heel belangrijke gasten. Het is leuk om deze mensen een blijvende herinnering te geven aan jullie trouwdag, l

Cadeautje voor de ouders

Een cadeautje voor de ouders is iets dat jullie persoonlijk moeten kiezen. Hier bestaan geen richtlijnen voor. Je zou kunnen denken aan iets waar zij het al lange tijd over hebben.

Taditionele tekst voor bedankjes

De traditionele suikerbonen hoeft niet meer. Deodorant met de tekst bedankt dat jullie je voor ons in het zweet hebben gewerkt. Een keukenkloppertje met de tekst klop nog eens aan. Een mini kop en schotel met kom nog eens op de koffie. En zo kan je uren doorgaan.

Bedankjes zelf maken

Ben je zelf een beetje creatief, dan kan je met weinig geld zeer leuke bedankjes maken. Koop rode snoepharten bij jamin en een gele spekbol. Prik deze op sateprikkers en plaatst de gele spekbol in het midden. hieromheen de rode snoepharten. wikkel er gekleurde cellofaan om, en je hebt een snoepboeketje als bedankje.Ook vind je vaak bij relatiegeschenken leuke kleine bedankjes en gadjets wuppies balpennen met naam.

Meer informatie over bedankjes voor je huwelijk

Huwelijksbedankjes zijn niet meer weg te denken op een bruiloft, steeds weer komen er online bedrijven met leuke nieuwe ideen en thema's.Tegenwoordig worden er steeds meer feesten gegeven waar een thema aan verbonden is.De keuze is om thema bedankjes te gaan kopen in de winkel/online of gebruik maken van de mogelijkheid om thema bedankjes/gift zelf te maken.


bedankjes blauwbedankjes rosebruidsuiker bedankjes gifts